Algemene Voorwaarden

Levertijd

Voor een armband bedraagt de gemiddelde levertijd circa 3 weken. Voor een ring en hanger is dat 1 tot 2 weken. Elke Dotted Date wordt op maat gemaakt, want elke datum is uniek.

Mocht de levertijd door onvoorziene omstandigheden afwijken, dan word je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld.

Betaling

Direct na bestelling kan er betaald worden via ideal.

Verzenden

Alle sieraden worden aangetekend en verzekerd verstuurd. De kosten hiervan zijn voor rekening van Dotted Date.  

Retourneren

Een Dotted Date is een op maat gemaakt product. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, zijn er duidelijke instructies voor het opmeten van de maat op de site te vinden. Ook kan er gratis een kunststof ringmaatset naar je worden gestuurd.

Je kunt ook een showarmband bestellen. Dit is een zilveren armband in de maat medium met turkooise hars en zirkonia’s. Je betaalt hiervoor de reguliere prijs (595). Wil je daarna een personaliseerde armband bestellen, dan stuur je de proefarmband terug en laat per mail weten welke maat armband, welk materiaal, welke kleur hars, welke steen en welke datum je wilt bestellen. Kies je voor een duurdere variant dan zilver met zirkonia’s, dan zul je daarvoor apart een betalingsverzoek ontvangen.

Zie je na ontvangst van de proefarmband van de koop af, dan stuur je hem terug en ontvangt zo spoedig mogelijk het bedrag van 595 terug.

Is een Dotted Date eenmaal besteld, dan kan hij, omdat het maatwerk betreft met een unieke datum, niet meer geretourneerd worden.

Garantie

Een Dotted Date moet levenslang mooi blijven! Zitten er na verloop van tijd door het dragen krasjes op het sieraad, dan kan dit jaarlijks gratis gepolijst worden. Alleen de kosten voor het naar Dotted Date toesturen dien je zelf te betalen.

Dotted Date producten zijn van een zeer hoge kwaliteit, maar mochten er onverhoopt toch mankementen zijn, dan zullen die altijd kosteloos hersteld worden.

Privacy

Dotted Date zal de door de klant verstrekte persoons-, adres- en emailgegevens niet aan derden doorgeven.