Reviews

Ik ben in februari 2022 met mijn bedrijf ‘Dotted Date’ gestart.

Voorheen heb ik als edelsmid gewerkt onder de bedrijfsnaam ‘Nobèljo’. Onderstaande reviews komen uit die periode. Binnenkort zullen er nieuwe volgen!

Hartelijke groet,

Joke

Reviews

Prisca

Waardering: 10

Ontzettend blij met mijn armband!

Ik heb vandaag mijn prachtige armband ontvangen. Ik ben er zo blij mee! Het ontwerp is heel origineel en de kleuren contrasteren mooi met het zilver. Joke heeft heel fijn met me meegedacht, en de armband helemaal naar mijn smaak en wens aangepast. Het is een bijzonder sieraad geworden, en prachtig vakkundig gemaakt. Ik kan Joke van harte aanraden voor iedereen die een uniek sieraad wil!

Pluspunten: Contact, kwaliteit, originaliteit, ontwerp, professionaliteit

Minpunten: geen, echt heel tevreden

E. Trap

Waardering: 8

Veranderbare ketting / armband

Voor Sinterklaas een mooie ketting/armband ontvangen. Het voordeel is dat je er steeds andere kleuren in kan verwerken, die bij je outfit passen. Via internet besteld ( altijd spannend) maar alles is boven verwachting. Ook een zeer snelle levertijd.

Pluspunten: aan te passen aan outfit – snelle levering 

Minpunten: geen 

F. Jacobs-Brandenbarg

Waardering: 10

Bolletjesring met steen en aanschuifringen

Joke heeft voor mij een bolletjes ring gemaakt met een aquamarijn erin. Wat ben ik er blij mee! Na een steen te hebben uitgekozen kwam Joke tot de conclusie dat de steen waarschijnlijk te groot zou zijn voor mijn kleine handen. Ik heb nu een prachtige ring die goed bij  mijn kleine handen past!

Pluspunten: Snelle levering!

Minpunten: geen

Samantha

Waardering: 10

Mooi!

Bolletjes ringen besteld en ik wilde afwijken van de standaard stenen en maten. Dat bleek geen enkel probleem. Alles werd binnen de beloofde levertijd bezorgd en ziet er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten: de eigenaresse is uitermate vriendelijk en kundig.

Minpunten: geen.

Eline van Berlo

Waardering: 10

Prachtige armband!

Voor mijn verjaardag heb ik een armband laten maken bij Joke, met een prachtig resultaat! Er werd mee gedacht hoe de armband eruit kon zien, ik kon hierbij eigenlijk helemaal aangeven wat ik graag zou willen. Joke gaf hierbij adviezen. De armband is van mooi materiaal gemaakt en erg mooi afgewerkt. Kortom echt een aanrader!

Pluspunten: fijn meedenken met goede tips, snelle afhandeling, erg mooi resultaat!

Minpunten: Geen

A. Visser

Waardering: 10

Mooie stijlvolle oorbellen met rutielkwartsen

Ik heb voor een voor mij speciale gelegenheid de zilveren oorbellen met rutielkwartsen besteld. Het was spannend ze via internet te bestellen, maar ik heb er zeker geen spijt van! De gebruikte materialen zijn kwalitatief goed en het sieraad is mooi afgewerkt. Het advies was snel en to the point, het contact verliep prettig.


Pluspunten: kwaliteit sieraden, advies, contact, snelheid.


Minpunten: in sommige gevallen zou het wel fijn zijn als het ook mogelijk is om fysiek het atelier te bezoeken ipv alleen internet en email.

Fred van den Berg

Waardering: 10

Het was AF!!

Joke heeft een ruime opdracht gekregen om een logo (AF) in zilver te verwerken tot een dasspeld, een hanger, een armband en een ring. Het resultaat oversteeg elke verwachting. Een vrij complex en klein logo heeft Joke technisch uiterst knap in bovengenoemde sieraden weten vorm te geven. Het leuke is dat ze graag ook een eigen accent wil geven en dat bleek alleen maar meerwaarde voor het resultaat te zijn. Dank! Anja en Fred van den Berg


Pluspunten: meedenken, verfijnde techniek, mooie vormgeving. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mooie presentatie in ‘black boxes’!!


Minpunten: Geen.

W. van der Velden

Waardering: 10

Een mooie herinnering

Joke heeft voor mij van de gouden trouwring van mijn moeder (erfstuk) een prachtige dotted date ring met blauwe zirkonia’s gemaakt. Van een “normale” trouwring is het een unieke ring met mijn eigen trouwdatum geworden. Ik ben heel blij met deze mooie herinnering en het kundige advies.
Het advies over de kleur van de zirkonia’s was perfect. Snelle levering. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.

M. van Knippenberg

Waardering: 10

Klasse!

Joke staat voor klasse in alle opzichten! Op de website zag ik toegepaste technieken die mij aanspraken, maar ik had wat betreft vormgeving andere wensen. Ik ben nu in het gelukkige bezit van een unieke hanger, armband en oorbellen geheel naar mijn eigen smaak!
In een prettige sfeer wordt goed geluisterd naar de specifieke wensen van de klant en deze worden adequaat vertaald in passende ontwerpen. Persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid zijn sleutelwoorden tijdens het hele proces. Het totale traject vanaf de eerste bespreking van mogelijkheden tot en met de levering verloopt vlot en soepel.

Kitty Doze

Waardering: 10

Tijdloze schoonheid

Ik heb het prachtige collier van koningsschakels gekocht. Een sieraad voor het leven, tijdloos maar toch heel actueel door de eigentijdse sluiting. Ik ben er echt heel blij mee!
Prettige en vooral ook snelle afwikkeling rekening houdend met mijn wens het collier voor de Kerst te willen ontvangen.

Amy van Neer

Waardering: 10

Precies naar wens

Joke kreeg van mij de uitdaging om een zilveren tunnel (voor grote gaten in de oren) te maken met een bijpassende gewone oorbel. Met veel geduld is een zeer mooi ontwerp gemaakt en tot in de puntjes nauwkeurig afgewerkt. Ik ben erg blij met mijn unieke oorbellencombinatie!

Yvonne Loef

Waardering: 8

Mooie armband!

Ik heb bij Joke een prachtige zilveren armband laten maken. Zelfs de sluiting is prachtig en loopt soepel en eenvoudig. Het mooie is het gebruik van het zilver: mat en glanzend door elkaar.
Ik heb eigenlijk geen minpunten. Ik ben blij met de afhandeling en snelheid waarmee ik mijn armband in een mooi doosje kreeg.

Y.C. op de Beek

Waardering: 10

Aanbevolen!!

Ik kan Joke van harte aanbevelen. De ring die ik van mijn moeder erfde, heeft een nieuw leven gekregen: van klassiek naar modern én passend bij mijn andere sieraden. Ik ben heel blij met het resultaat. Een 10 dus voor het hele traject van advisering, ontwerp en uitvoering.
Er wordt goed naar de klant geluisterd, waardoor in het advies en ontwerp rekening is gehouden met wensen en verwachtingen, ontwerpmogelijkheden én kosten. De uitvoering is heel precies en de levering punctueel volgens afspraak.